Αλλες Ειδησεις

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΕΒΕΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΑ

-ΣΠΕΑ.jpg

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου με την συμμετοχή των Δημάρχων και Κοινοταρχών της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Στη συνεδρία συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν της επιχειρήσεις και τις τοπικές αρχές της Επαρχίας καθώς και τις σχέσεις της ΤΕΒΕΑ με το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου.Συζητήθηκαν επίσης οι πρόσφατες θλιβερές εξελίξεις στην κατεχόμενη Μητρόπολή μας και οι κινήσεις του κατοχικού καθεστώτος. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το θέμα και θα ξεκινήσουν άμεσα κύκλο επαφών με τους αρμόδιους φορείς στην προσπάθεια όλων για αποτροπή των σχεδιασμών της Τουρκίας και του ψευδοκράτους για την πόλη της Αμμοχώστου.

Με το τέλος της συνεδρίας οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προώθησης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Αμμοχώστου (ΣΠΕΑ) οι οποίοι αναγνωρίζοντας την ΤΕΒΕΑ ως τον καταλληλότερο φορέα έκφρασης και προώθησης των συμφερόντων της Επαρχίας Αμμοχώστου αποφάσισαν όπως παραδώσουν στην ΤΕΒΕΑ μεγάλη χρηματική εισφορά για στήριξη της δράσης της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΒΕΑ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Σύνδεσμο Προώθησης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Αμμοχώστου για αυτή του την κίνηση και δεσμεύτηκε για ακόμη περισσότερες δράσεις και ενέργειες για την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Επαρχίας Αμμοχώστου.

T.E.B.E.A.